Sort Option
  • Suprafață Construită
  • Preț
  • Data Adăugării
  • Featured
Grid
List

Apartament cu 2 camere, tip X - str. Traian Lalescu

Traian Lalescu, Oradea, Bihor

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
45
Maxiz imobiliare va propune spre vanzare, in exclusivitate, comision 0% la cumparator, un apartament tip X cu 2 camere, reconfigurat in mod ingenios, fara modificari de natura structurala, astfel incat sa raspunda nevoilor unei familii cu copii, dupa cum urmeaza: - Bucataria transformata in camera copilului, cu intrare imediata din antreu; - Camera mare a fost transformata in bucatarie impreuna cu
€46,000

Cafenea de vanzare - centrul istoric

primariei, oradea, Bihor

7Picture(s)
Maxiz imobiliare va propune spre vanzare, in exclusivitate, comision 0% la cumparator, o afacere tip cafenea, avand punctul de lucru in centrul istoric al orasului. Spatiul beneficiaza de vad comercial exceptional, atat prin pozitionare, cat si datorita activitatilor comerciale adiacente, care asigura un trafic pietonal intens.
€9,500

Comision 0%

Pescarusului, Oradea, Bihor

4Bedroom(s)
3Bathroom(s)
9Picture(s)
133
Maxiz Imobiliare ofera spre vanzare o Pensiune in zona Central - Oradea, avand 3 bai, 4 camere, 1 bucatarie comuna. Suprafata construita este de 133 mp, iar suprafata utila este de 120 mp. Pensiunea are si o curte de 20 mp. Structura este din caramida, construit in anul 1950, dar renovat din 2019.
€82,500

Comision 0%

Dimitrie Cantemir, Oradea, Bihor

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Picture(s)
65
Maxiz Imobiliare ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere, in Oradea pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, la etajul 4/4. Apartamentul are o suprafata de 65 m utili, are 2 dormitoare. un living open-speace cu bacataria, 2 bai, 1 balcon inchis. Zona este foarte buna,langa statia de tramvai, aproape de BILLA, peste drum de electrica.
€65,000

Comision 0%

constantin-nottara, Oradea, Bihor

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
12Picture(s)
90
Maxiz Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 4 camere in Zona Nufarul,cu o suprafata utila de 90 m. Apartamentul este ultramodern finisat,complet mobilat,living open- space cu bucatarie si loc pentru luat masa,dressing in fiecare camera,dormitorul cu pat din catifea si cristale Swarovski, 2 balcoane inchise, 2 bai .
€99,500

Comision 0%

Bumbacului, Oradea, Bihor

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Picture(s)
58
Maxiz Imobiliare ofera spre vanzare un apartament in zona nufarul cu doua camere compus dintr-o bucatarie, un living, un dormitor si o baie. Apartamentul se vinde cu tot ce este in el. Suprafata utila 58 m. Pretul este de 61.500 euro, fiind negociabil.
€61,500
    6 Results returned.Per Page